Aici asculti numai Hituri
METRONOM FM
RADIOUL MUZICII TALE
Metronom este radioul care se asculta, nu radioul care se aude. Asta face diferenta!
on air

Difuzare:

Tarifele* practicate pentru publicitatea comercială, în anul 2024, sunt cuprinse între:

- 0,495 și 0,995 euro, pentru o secundă difuzată în intervalul 06:00 - 21:59, respectiv un tarif mediu de 0,759 euro/secunda de publicitate, difuzată și
- 0,295 euro și 0,495 euro, pentru o secundă difuzată în intervalul 22:00 - 05:59, respectiv un tarif mediu de 0,375 euro/secunda de publicitate.

Tarifele* vor fi stabilite în funcție de intervalul orar în care se dorește difuzarea, zilele săptămânii când se difuzează spotul publicitar și poziția spotului, în calupul publicitar.

Tarifele* pentru publicitatea difuzată în weekend (de sâmbătă de la ora 00:00, până duminică la orele 24:00), se reduc cu 30%, la tarifele de mai sus.

Tarifele* pentru difuzarea unui concurs cu premii sunt cuprinse între 19,99 euro - pentru un concurs cu premii de minim 100 euro, per concurs difuzat și 99,995 euro, dacă valoarea premiului este mai mica de 50 euro, per concurs difuzat. Costul difuzării poate crește cu până la 500%, în funcție de obiectul și tema concursului, precum și de intervalul orar la care se solicită difuzarea.


Productie:

Tariful pentru producția unui spot audio - radio este de 5,95 euro/secunda de productie, realizata. Orice modificare ulterioară a spotului costă minim 49 euro.

Discount-uri:


La tarifele prezentate mai sus se aplică următoarele discount-uri:

Discount de volum - este cuprins între 1%- 25% din valoarea unei campaniei de publicitate radio și se aplică începând cu o campanie de minim 150 de difuzări/lunar. Acesta este calculat în funcție de numărul de difuzări utilizat zilnic, cât și de durata campaniei, cu excepția ofertelor personalizate. Acest discount se aplică pentru toate campaniile derulate în acestă perioadă, la tarifele de mai sus.

Discount-ul pentru agențiile de publicitate sau media distribution este cuprins între 1% și 35%, din valoarea netă a campaniei, în funcție de volumul spațiilor de publicitate, contractate. Acesta se stabileste individual, pentru fiecare campanie, în parte.

Prima de bun venit este de 10%, pentru fiecare nou client și se aplică doar pentru prima campanie, contractată ( o campanie de minim 120 de difuzări/lunar).

Discount-ul de fidelitate este de 15% și se acordă tuturor clienților care au realizat campanii de publicitate radio, care cumulat totalizează minim 1800 de difuzări, pe parcursul ultimelor 365 de zile calendaristice. Discount-ul se aplică începând cu prima difuzare, din cea de a șaptea campanie de publicitate comandată, după aplicarea tuturor celorlalte discount-uri, la valoarea rămasă, in condițiile de mai sus.


Disconturi speciale - intre 1 ?i 15% cu ocazia evenimentelor: Ziua Mondială a Radioului, Mărțișorul, Sărbătorile de Paște, Ziua Mondială a Copilului, Ziua postului de radio Metronom FM, Luna cadourilor, Sărbătorile de Craciun și Anul Nou, etc. este cuprins între 1 și 10%, la valoarea finală a campaniei contractate.
Toate aceste discount-uri speciale, vor fi anunțate cu minim 30 zile, înainte.


Nota:

Discount-urile se aplică progresiv, în ordinea de mai sus, și nu cumulat!

Tarifele prezentate sunt exprimate în EURO și sunt tarife informative, valabile pentru difuzarea unei secunde de publicitate la radio METRONOM FM.

Pentru difuzarea spoturilor mai mari de 30 secunde se calculează valoarea unei difuzări, la secundă, conform formulei - numarul de secunde ale spotului publicitar radio x tariful prezentat mai sus, pentru o secudă de publicitate, difuzată, la care se aplică o majorare a tarifului de difuzare cu 10%, pentru fiecare 5 secunde, în plus.

Pentru difuzarea spoturilor mai mici de 30 secunde se calculează valoarea unei difuzări, la secundă, conform formulei - numarul de secunde ale spotului publicitar radio x tariful prezentat mai sus, pentru o secudă de publicitate, difuzată.

Toate tarifele prezentate nu includ toate taxele

La Metronom FM nu se fac anunțuri publicitare, în direct!

Este interzisă orice formă de publicitate la băuturi alcoolice distilate în intervalul orar: 06:00 – 08:00 și 10:00-22:00 în zilele de luni, până vineri, precum și în intervalul orar: 06:00-22:00, la sfârșit de săptămână, în zilele de sâmbată și duminică.

TOATE TARIFELE ȘI DISCOUNT-URILE DE MAI SUS SE APLICA ȘI TUTUROR EMISIUNILOR DESTINATE PROMOVARII UNUI SERVICIU SAU PRODUS, INDIFERENT DE NATURA LOR.


Emisiuni si publicitate electorala

TARIFELE* PENTRU PRODUCTIA DE EMISIE A MATERIALELOR ELECTORALE

- tariful pentru productia de emisie a unui material electoral este de 499,9 euro/minut


TARIFELE* PENTRU PRODUCTIA SI DIFUZAREA DE PUBLICITATE ELECTORALA

- tariful pentru productia difuzarii de spoturi electorale este de 4,9 euro/secundă


NOTĂ:
*Tarifele prezentate mai sus sunt unice, valabile pentru toate forma?iunile politice ?i au fost comunicate CNA


Pentru orice informații suplimentare, sau lămuriri cu privire la produsele și serviciile oferite de postul nostru de radio, vă rugăm să nu ezitați și să ne contactați la metronom.co@gmail.com .
Ne puteţi contacta si pe mobil, SMS, sau pe WhatsApp, la 0723540501, zilnic între orele 09:00 - 20:00.

suna-ne :
+40.723.540.501
urmareste-ne :
Copyright © 1992 - 2024 Metronom FM.