Aici asculti numai Hituri
METRONOM FM
RADIOUL MUZICII TALE
"Metronom FM este radioul care se asculta, nu este radioul care se aude. Asta face diferenta!"
on air

SERVICII ONLINE

Beneficiati acum de servicii de PUBLICITATE cu 50% mai ieftin !

Vă oferim acum cel mai practic, rapid și util serviciu de publicitate radio din România.
Totul se aranjază în doar câteva minute.
Este simplu, dacă urmați următorii pași:

1. Trimiteți mai întâi de toate, prin email - la Metronom Co, o cerere de ofertă, în care vă rugăm să specificați toate amănuntele legate de difuzarea unei campanii de publicitate radio, respectiv - durata campaniei, numărul de difuzări/zilnic, durata spotului publicitar (daca dețineți un spot publicitar, radio, deja) și intervalele orare de difuzare.
2. Daca agreati oferta, trimiteți o comandă fermă, la aceiași adresa de email, Metronom Co., însoțită de toate datele de identificare ale firmei dumneavoastră - denumire corecta și completă, adresă, CUI, număr de înregistrare la RC, cont IBAN și banca unde deține un cont, persoana de contact și un număr de telefon la care să vă putem contacta.
3. Veti primi o proforma a facturii, online, pe care o achitați și trimiteți apoi, pe aceiași adresă de email, o copie a OP-ului, sau a documentului de plată.
4. După ce s-a facut confirmarea plații, campania începe săse deruleze!!!
5. În câteva zile primiți toate documentele - contract, factura, play-listul de difuzare, la adresa poștală a firmei dumneavoastră.

FOLOSIND ACEST NOU SERVICIU PUTEȚI SĂ PUTEM SA LUCRAM MULT MAI EFICIENT SI MAI SIGUR IN ACEASTA PERIOADA DE PANDEMIE SI, IN PLUS BENEFICIAȚI SI DE UN DISCOUNT INIȚIAL DE PÂNĂ LA 40 %, la tarifele din Rate Card.

Pentru orice întrebare sau lămurire, suplimentare, vă rugăm să nu exitați să ne contactați și telefonic la 0723540501.

Astfel, folosind această rapida și eficientă modalitate de a încheia un business reciproc avantajos, ne dorim să fim de un real folos, dumneavoastră.

NU UITATI! FOLOSINT SERVICIILE ONLINE, BENEFICIATI DE O REDUCERE DE 20% A COSTURILOR!

suna-ne :
+40.723.540.501
urmareste-ne :