Aici asculti numai Hituri
METRONOM FM - Best Hits Music
Metronom FM este radioul care se asculta, nu este radioul care se aude !
on air

Difuzare:

Tarifele* practicate pentru publicitatea comercială, în anul 2021, sunt cuprinse între:

- 0,035 euro și 0,075 euro, pentru o secundă difuzată în intervalul 22:00 - 05:59, respectiv un tarif mediu de 0,055 euro/secunda de publicitate, difuzată și
- 0,095 euro și 0,495 euro, pentru o secundă difuzată în intervalul 06:00 - 21:59, respectiv un tarif mediu de 0,295 euro/secunda de publicitate, difuzată.

Tarifele* sunt stabilite în funcție de intervalul orar în care se dorește difuzarea, ziua săptămânii când se difuzează spotul publicitar și poziția spotului în calupul publicitar.

Tarifele* pentru publicitatea difuzată în weekend (de sâmbătă de la ora 00:00, până duminică la orele 24:00), se reduc cu 50%, la tarifele de mai sus.

Tarifele* pentru difuzarea unui concurs cu premii sunt cuprinse între 9,99 euro - pentru un concurs cu premii de minim 250 de lei, per concurs difuzat și 99,995 euro, dacă valoarea premiului este mai mica de 150 lei, per concurs difuzat. Costul difuzării poate crește cu până la 500%, în funcție de obiectul și tema concursului, precum și de intervalul orar la care se solicită difuzarea.


Productie:

În funcţie de complexitatea spotului publicitar (număr de voci, muzică, efecte etc.), tariful pentru producția unui spot audio, de 30 de secunde este cuprins între 159,99 euro și 15,999,99 euro. Orice modificare ulterioară a spotului costă minim 89 euro.

Discount-uri:


La tarifele prezentate mai sus se aplică următoarele discount-uri:

Discount de volum - este cuprins între 1%- 50% din valoarea unei campaniei de publicitate radio și se aplică începând cu o campanie de minim 90 de difuzări/lunar și este calculat în funcție de numărul de difuzări utilizat zilnic, cât și de durata campaniei, cu excepția ofertelor personalizate. Acest discount se aplică pentru toate campaniile derulate în acestă perioadă, la tarifele de mai sus.

Discount-ul de sărbători - se aplică numai anumitor campanii de publicitate radio, destinate exclusiv sarbatoriilor și este cuprins între 1% și 10%.

Discount-ul pentru agențiile de publicitate sau media distribution este cuprins între 1% și 30%, din valoarea netă a campaniei, în funcție de volumul spațiilor de publicitate, contractate. Acesta se stabileste individual, pentru fiecare campanie, în parte.

Prima de bun venit este de 5, până la 15%, pentru fiecare nou client și se aplică doar pentru prima campanie, contractată ( o campanie de minim 120 de difuzări/lunar).

Discount-ul de fidelitate este de 25% și se acordă tuturor clienților care au realizat campanii de publicitate radio, care cumulat totalizează minim 900 de difuzări, pe parcursul ultimelor 365 de zile calendaristice. Discount-ul se aplică începând cu prima difuzare, din cea de a șaptea campanie de publicitate comandată, după aplicarea tuturor celorlalte discount-uri, la valoarea rămasă, in condițiile de mai sus.


Disconturi speciale, oferite cu prilejul unor srbtori, gen: Ziua Mondiale a Radioului, Mărțișorul, Sărbătorile de Paște, Ziua Mondială a Copilului, Ziua Metronom FM, Luna cadourilor, Sărbătorile de Craciun și Anul Nou, etc. - între 1 și 30%, la valoarea finală a campaniei contractate. Aceste discount-uri vor fi anunțate cu minim 30 zile, înainte.


Nota:

Discount-urile se aplică progresiv, în ordinea de mai sus, și nu cumulat!

Tarifele prezentate sunt exprimate în EURO și sunt informative, valabile pentru difuzarea unei secunde de publicitate radio.

Pentru difuzarea spoturilor mai mari de 30 secunde se calculează valoarea unei difuzări, la secundă, conform formulei - numarul de secunde ale spotului publicitar radio x tariful prezentat mai sus, pentru o secudă de publicitate, difuzată, la care se aplică o majorare a tarifului de difuzare cu 10%, pentru fiecare 5 secunde, în plus.

Pentru difuzarea spoturilor mai mici de 30 secunde se calculează valoarea unei difuzări, la secundă, conform formulei - numarul de secunde ale spotului publicitar radio x tariful prezentat mai sus, pentru o secudă de publicitate, difuzată.

Toate tarifele prezentate nu includ TVA (19 %) , sau alte taxe speciale.

La Metronom FM nu se fac anunțuri publicitare, în direct!

Este interzisă orice formă de publicitate la băuturi alcoolice distilate în intervalul orar: 06:00 – 08:00 și 10:00-22:00 în zilele de luni, până vineri, precum și în intervalul orar: 06:00-22:00, la sfârșit de săptămână, în zilele de sâmbată și duminică.

TOATE TARIFELE ȘI DISCOUNT-URILE DE MAI SUS SE APLICA ȘI TUTUROR EMISIUNILOR DESTINATE PROMOVARII UNUI SERVICIU SAU PRODUS, INDIFERENT DE NATURA LOR.


Pentru orice informații suplimentare, sau lămuriri cu privire la produsele și serviciile oferite de postul nostru de radio, vă rugăm să nu ezitați și să ne contactați la metronom.co@gmail.com .
Ne puteţi contacta şi la telefon/fax 0250736788, sau pe mobil la 0723540501, zilnic între orele 09:00 - 21:00.

suna-ne :
00.40.250.736788
urmareste-ne :