Aici asculti numai Hituri
METRONOM FM - Best Hits Music
Metronom FM este radioul care se asculta, nu este radioul care se aude !
on air

SERVICII ONLINE

PUBLICITATE Online - acum cu 30% mai ieftină !

Vă oferim acum cel mai practic, rapid și util serviciu de publicitate radio din România.
Totul se aranjază în doar câteva minute.
Este simplu, dacă urmați următorii pași:

1. Trimiteți mai întâi de toate, prin email - la Metronom Co, o cerere de ofertă, în care vă rugăm să specificați toate amănuntele legate de difuzarea unei campanii de publicitate radio, respectiv - durata campaniei, numărul de difuzări/zilnic, durata spotului publicitar (daca dețineți un spot publicitar, radio, deja) și intervalele orare de difuzare.
2. După ce primiți oferta de preț (pe care ați agreat-o), trimiteți o comandă fermă, la aceiași adresa de email, Metronom Co., însoțită de toate datele de identificare ale firmei dumneavoastră - denumire corecta și completă, adresă, CUI, număr de înregistrare la RC, cont IBAN și banca unde deține un cont, persoana de contact și un număr de telefon la care să vă putem contacta.
3. După ce primiți o proforma a facturii, online, o achitați și trimiteți apoi, pe aceiași adresă de email, o copie a OP-ului, sau a documentului de plată.
4. După ce s-a facut confirmarea plații, campania începe să se difuzeze.
5. În câteva zile primiți toate documentele - contract, factura, play-listul de difuzare, la adresa poștală a firmei dumneavoastră.

FOLOSIND ACEST NOU SERVICIU PUTEȚI SĂ PUTEM SA LUCRAM MULT MAI EFICIENT SI MAI SIGUR IN ACEASTA PERIOADA DE PANDEMIE SI, IN PLUS BENEFICIAȚI SI DE UN DISCOUNT INIȚIAL DE PÂNĂ LA 40 %, la tarifele din Rate Card.

Pentru orice întrebare sau lămurire, suplimentare, vă rugăm să nu exitați să ne contactați și telefonic la 0723540501.

Astfel, folosind această rapida și eficientă modalitate de a încheia un business reciproc avantajos, ne dorim să fim de un real folos, dumneavoastră.

NU UITATI! FOLOSINT SERVICIILE ONLINE, BENEFICIATI DE O REDUCERE DE 30% A COSTURILOR!

suna-ne :
00.40.250.736788
urmareste-ne :